Επικοινωνία: 6970835406 (Ώρες Καταστημάτων)
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€

Η Εταιρεία

To sbrbike.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας CMB Automotive και της SBR+ Group.

Μετά τα 16 χρόνια  επιτυχημένης  πορείας μας τόσο στο χώρο του εμπορίου με την s.spi.oil  όσο και στον  χωρο της κατασκευής και εμπορίας αθλητικού εξοπλισμού με την εταιρεία SBR+ , αποφασίζουμε να εισχωρήσουμε στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου που χρόνια επιθυμούσαμε.

Παθιασμένοι με τις κατασκευές, την αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδήλατο και έχοντας ως όραμα την εξ’ ολοκλήρου κατασκευή ενός ποδηλάτου στην Ελλάδα με το όνομα SBR, (Spiliotis Bike Rider) δημιουργείται η  CMB Automotive και ξεκινάει  ένα ταξίδι ευρέσεως Ευρωπαϊκών εργοστασίων για την προμήθεια κατάλληλων εξαρτημάτων σκελετού και ανταλλακτικών ποδηλάτου.

Η πορεία της  έρευνας, μας οδήγησε στην  τότε 31 ετών  εταιρία ποδηλάτων KELLYS bikes στην Σλοβακία, όπου μαγεμένοι από την ποιότητα και την τεχνολογία των ποδηλάτων της, αποφασίζουμε τα σχέδια μας να πάρουνε παράταση και να γίνουμε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της.

Με το «μικρόβιο» του ποδηλάτου να μεγαλώνει και να  έχει μπει για τα καλά στο DNA μας και θέλοντας να εμπλουτίσουμε την γκάμα των προϊόντων μας,  κλείνουμε συμφωνία με δύο ακόμα εργοστάσια, την CTM Bikes  και την πολυβραβευμένη  Polygon bikes με τις  πολυάριθμες  παγκόσμιες νίκες της σε πρωταθλήματα enduro και downhill   με πολύ γνωστούς αναβάτες και με τις ομάδες της, SPARTAN RACE TEAM και POLYGON FACTORY RACING.

Αρχές του 2020 κλείνεται συμφωνία αποκλειστικότητας με την Ισπανική εταιρία RIDE PANZER με τα κορυφαία σε ποιότητα συστήματα προστασίας, insert ελαστικών, υγρά tubelesse και βαλβίδες.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας  συνεχίζεται και έτσι τέλη του 2021 συνάπτεται  συμφωνία για  αποκλειστικότητα σε Ελλάδα με την Ελβετική εταιρεία Ελαστικών ONZA και με την πλέον παγκοσμίου φήμης εταιρεία αγωνιστικών αναρτήσεων EXT RACING SHOX.

Νέες συμφωνίες και συνεργασίες είναι υπό συζήτηση, έτσι ώστε να εμπλουτίσουμε  την γκάμα των προϊόντων μας για να μείνει ικανοποιημένος και ο πιο απαιτητικός  αναβάτης.

Το όραμα συνεχίζεται!!!!!